PARK LOOBURGH

Park Looburgh komt aan de Weebosserweg op de huidige locatie van handelsonderneming van den Boomen. Samen met de fraaie poort aan de entree vormen 14 woningen de toegang tot het nieuwe woondomein Park Looburgh. Rondom de centraal gelegen parktuin liggen 16 exclusieve (naar wens gelijkvloerse) woningen en de villa met 10 appartementen. Omringd door volwassen bomen, de uitgestrekte waterpartij, weilanden en de naastgelegen Natuurtuin wordt dit een locatie om van te dromen. De rijke architectuurstijl zorgt voor een duidelijke samenhang in de verschillende woningtypes. Geborgen, kleinschalig, ruimtelijk en exclusief wonen vindt u hier, aan de rand van het sfeervolle Bergeijk met al zijn voorzieningen.

Ruben Bultman, ontwikkelingsmanager bij Symphony Estates en zelf opgegroeid in Bergeijk: “Wij hebben veel ervaring in kleinschalige woonconcepten. Het grote voordeel daarvan is dat mensen elkaar kennen en naar elkaar omkijken. Hier heb je zeker je privacy, maar je woont er niet anoniem. We horen van onze klanten dat ze dit enorm waarderen.”

ENKELE AUTOMINUTEN VAN BERGEIJK

Park Looburgh ligt aan de Weebosserweg in ’t Loo, een kerkdorp van Bergeijk. Hier geniet u van de landelijke omgeving, de ruimte en natuur. Tegelijk heeft u ook de voorzieningen van het dorp dichtbij; in enkele autominuten staat u in het centrum van Bergeijk.

PLANNING EN PRIJZEN

De 10 eengezinswoningen en 4 beneden-/ bovenwoningen aan de entree van Park Looburgh (Weebosserweg) worden aangeboden als betaalbare huurwoning. De parkwoningen (in te delen als gezinswoning of gelijkvloerse woning) en de appartementen aan het park worden koopwoningen. Een indicatie van de verkoopsom is op dit moment nog niet beschikbaar, maar zodra hier meer over bekend is, zullen we u uiteraard informeren via de digitale nieuwsbrieven die u ontvangt na inschrijving.
De verkoop van de parkwoningen en appartementen verwachten we op zijn vroegst na de zomer van 2024, waarna de realisatie circa een half jaar later kan starten.