PARK LOOBURGH

Park Looburgh komt aan de Weebosserweg op de huidige locatie van handelsonderneming van den Boomen. Samen met de fraaie poort aan de entree vormen de 12 rij- en hoekwoningen de toegang tot het nieuwe woondomein Park Looburgh. Rondom de centraal gelegen parktuin liggen 14 exclusieve gelijkvloerse woningen en de appartementenvilla met 6 appartementen en 2 penthouses.Omringd door volwassen bomen, de uitgestrekte waterpartij, weilanden en de naastgelegen Natuurtuin wordt dit een locatie om van te dromen.

De eigen sfeer van Park Looburgh ontstaat enerzijds door de beschutte ligging rondom de centrale parktuin en anderzijds door de traditionele architectuurstijl die een samenhang geeft aan de verschillende woningtypes. Geborgen, kleinschalig, ruimtelijk en exclusief wonen vindt u hier, aan de rand van het sfeervolle Bergeijk met al zijn voorzieningen.

PLANNING EN PRIJZEN

Een aantal van de eengezinswoningen aan de entree van Park Looburgh wordt aangeboden als sociale huur-/ starterskoop woning. De gelijkvloerse woningen en de appartementen aan het park worden koopwoningen. Een indicatie van de verkoopsom is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra hier meer over bekend is, zullen we u uiteraard informeren via de digitale nieuwsbrieven die u ontvangt na inschrijving.
De verkoop van de gelijkvloerse woningen en appartementen verwachten we op zijn vroegst aan het begin van 2024, waarna de realisatie circa een half jaar later kan starten.