WAT KOMT ER ALLEMAAL KIJKEN BIJ NIEUWBOUW?

Het aankopen van een woning is voor u (hoogstwaarschijnlijk) geen dagelijkse praktijk. En wellicht overweegt u zelfs voor het eerst een woning aan te kopen die nog gebouwd moet worden. Daar komt bij, dat in voortkomende gevallen binnen uw zoekgebied wellicht ook meerdere nieuwbouwprojecten worden aangeboden, waardoor u ze mogelijk met elkaar wilt vergelijken. Maar: waar moet u dan allemaal op letten? Uiteraard, een woning heeft een prijs, heel belangrijk, maar wat zegt een prijs eigenlijk? Wat krijgt u voor die prijs? En wellicht is naast de prijs, juist het ‘goede gevoel’ voor u nog doorslaggevender. Een meer subjectief aspect, dat u wellicht niet eens goed onder woorden kunt brengen, omdat het een meer onderbewuste werking lijkt te hebben omdat het gevoed wordt door ‘tal’ van aspecten.

Kortom: alle verschillende aspecten doen ertoe, en om die reden zijn wij ervan overtuigd u te kunnen helpen om u ervan bewust te maken (dus meer rationeel) hoe Park Looburgh op allerlei thema’s zich verhoudt tot het aanbod aan bestaande woningen en andere nieuwbouwprojecten in de regio.

DE PROJECTVERGELIJKER

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden wij een handige tool aan. Deze ‘Projectvergelijker’ helpt u bij het maken van een onderbouwing en/of vergelijking. Ook geven wij u enkele overwegingen wat er bij nieuwbouw allemaal komt kijken. Veel thema’s zijn objectief en meetbaar; anderen juist meer subjectief. Alles met als doel dat u, alles overwegende, de beste keuze maakt!