OVEREENKOMST ONDERTEKEND VOOR ONTWIKKELING PARK LOOBURGH IN BERGEIJK

In december vorig jaar hebben Wethouder Mathijs Kuijken van de gemeente Bergeijk en Olaf Schoofs van Symphony Estates hun handtekening gezet onder de anterieure overeenkomst. Dit betekent een belangrijke stap voorwaarts voor de ontwikkeling van ‘Park Looburgh’, gelegen op een schitterende locatie aan de rand van Bergeijk.

Een nieuwe buurt met een eigen karakteristieke sfeer biedt hier de ruimte om te wonen in één van de woningen aan de Weebosserweg, royale parkwoningen of in de appartementenvilla in het park én aan het water. Park Looburgh is als het ware een geborgen, kleinschalige ‘burcht’, letterlijk ingesloten door het landschap. Omringd door volwassen bomen, de uitgestrekte waterpartij, weilanden en de naastgelegen Natuurtuin wordt dit een locatie om van te dromen.

Eind juni organiseert Symphony Estates de projectpresentatie, waarvoor de voorverkoop zal starten. De feitelijke start verkoop wordt verwacht in het kwartaal 3 van 2024.

Kijk voor meer informatie over dit project op https://parklooburgh.nl/ of schrijf u vrijblijvend in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de voortgang van Park Looburgh te Bergeijk via https://parklooburgh.nl/contact/.

Symphony Estates BV | www.symphony-estates.nl | info@symphony-estates.nl | +31 040 304 64 76