BERGEIJK

Bergeijk is een typische Brabantse plaats in de prachtige Kempen: bourgondisch genieten en een gemoedelijke sfeer gaan hier hand in hand. Het is een populaire plaats om te wonen en dat is niet voor niets. Het hoge voorzieningenniveau op het gebied van winkelen, sport, onderwijs en recreatie, maar ook de omliggende charmante plaatsen Eersel en Valkenswaard maken het tot een sfeervolle regio, waar veel te doen is. Een gezellig terrasje, avondje theater of heerlijk uit eten; u hebt hier altijd alles bij de hand. Via de A67 bent u ook nog eens snel in Eindhoven, met zijn stedelijke voorzieningen als het Maxima Medisch Centrum, Eindhoven Airport, het treinstation en de gezellige binnenstad met bekende winkelketens en speciaalzaken. Het gemak van de stad gecombineerd met de dorpse gezelligheid; in Park Looburgh vindt u het beste van twee werelden.

Ook de ligging midden tussen de mooiste natuurgebieden maakt het een plek uit duizenden. In de bossen, heidegebieden en tussen de landerijen kunt u fantastisch wandelen, fietsen, hardlopen of paardrijden. Dankzij die uitgestrekte natuur begint het echte vakantiegevoel hier al direct als u de deur uitloopt. In tegenstelling tot de vakantievierders in de Kempervennen, heeft u deze omgeving elke dag tot uw beschikking. Wat een (woon-)geluk!

ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

Park Looburgh ligt aan de Weebosserweg aan de rand van Bergeijk ’t Loo. Hier heeft u de landelijke omgeving, maar ook de voorzieningen van het dorp heel dichtbij;  in enkele autominuten bent u al in het centrum.

HANDIGE LINKS

De gemeente Bergeijk is ideaal voor levensgenieters, natuurliefhebbers, cultuursnuivers, culinaire fijnproevers en sportievelingen. Lees meer over de mogelijkheden die deze prachtige omgeving u te bieden heeft op de website van de VVV